TRENING PÅ DINE VILKÅR

Alltid den beste prisen og ingen bindingstid

299 kr i måneden. That’s it.  

Bli medlem

En pris som passer alle

– Da jeg så meg rundt etter et billig treningssenter, fant jeg Fitness24Seven. Men jeg skjønte fort at det ikke bare var billig, men alt var inkludert. Jeg kunne trene på alle treningssentre og best av alt, jeg kunne trene når jeg ville, sier vårt medlem Cecilia.

En attraktiv og lav pris på treningsmedlemskapet vårt er noe vi er stolte av å tilby. Det har alltid vært viktig for oss å vise at trening skal være noe for enhver smak og derav vårt prisvalg.

Medlemmene våre skal føle at vi tilbyr mye, blant annet at vi har døgnåpent, og at vi er tilgjengelig mange steder, men også at det skal være til en attraktiv pris.

Medlemskap på dine vilkår

Treningsglede kommer og går. Flytting, sykdom eller andre livsendringer kan være årsaker til at treningskortet spares på noen ganger. Når du tegner løpende medlemskap på Fitness24Seven er det alltid uten bindingstid. Det betyr at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være medlem hos oss. Oppsigelsestiden for ditt medlemskap endres til 2 måneder og gjenværende dager av inneværende måned fra oppsigelsestid.